Hvem er MortenNP?

5 hurtige om mig:

  • Jeg er født i 1992
  • Jeg har studeret Idræt på Aalborg Universitet
  • Jeg har styrketrænet siden 2010
  • Jeg blev nummer 3 til New Comers i Men’s Physique 2017
  • Min første kat hed Zimba. Det gjorde min anden også

Jeg er født og opvokset i Silkeborg, hvor jeg boede, indtil jeg flyttede til Aalborg i 2015 for at studere Idræt på Aalborg Universitet. I dag bor jeg i København og arbejder som personlig træner. Ved siden af mit arbejde elsker jeg at bruge min tid på at lære kunsten at filme og redigere videoer, hvor jeg deler viden omkring en sund livsstil på YouTube og Instagram. Derudover laver jeg kostplaner og træningsprogrammer til klienter, med det formål, at forbedre deres viden og forståelse omkring kost og træning. 

Jeg har selvfølgelig også min egen daglige træning, hvor jeg elsker at se forbedringer på styrken, men også i spejlet, da jeg konkurrerer i Men’s Physique. Som det nok kan tydes, så betyder træning utroligt meget for mig, og jeg stræber efter at skabe de bedste resultater hver gang, uanset om det er for min egen udvikling, eller for andres.

Ofte stillede spørgsmål

Hvordan opsiger jeg mit medlemskab?

Du kan altid opsige dit medlemskab ved at gå til “Min konto” –> “Medlemskaber” –> “Detaljer” og “Opsig medlemskab”. Du kan også vælge at sætte dit abonnement på pause hvis du eksempelvis skal ud at rejse.

Må jeg kontakte dig med træningsspørgsmål?

Ja, endelig. Det er nemmest at komme i kontakt med mig enten via email (morten@mortennpfitness.dk) eller min Instagram (@mortennp), hvor du kan kommentere mine opslag eller smide mig en DM.

Hvad indeholder programmet?

Mit program indeholder en introduktion, en guide til forståelse for opbygningen og selve træningsprogrammet. Min hjemmeside vil hver mandag blive opdateret med ugens program og du vil modtage en mail med et link til træningsprogrammet i Excel- eller PDF-format. Dette gør det nemt for dig at have det med på din smartphone.