POWERBUILDING CLUB

For dig, som ønsker at forbedre din styrke og øge din muskelmasse

Bodybuilding club

For dig, som ønsker at bygge en overdådig krop

Online pt

For dig, som ønsker et skrædder-syet forløb du kan følge online

fysisk pt

For dig som ønsker at træne med mig fysisk i mit gym

Hør hvad mine tidligere klienter siger

Lidt om mig og min baggrund

Siden 2018 har jeg været personlig træner i København og jeg har hjulpet utallige mennesker med netop deres mål. Til daglig arbejder jeg i mine egne lokaler, MNP Training Club i hjertet af København. Herfra  hjælper jeg hver dag folk med at blive større, stærkere og gladere – både for deres krop, men også generelt i livet.

Inden jeg blev selvstændig personlig træner, har jeg studeret Idræt på Aalborg Universitet, hvor jeg fik en indgående forståelse for hvordan kroppen fungerer og mit bachelorprojekt havde et fokus på styrke i de tre store løft, squat, bænkpres og dødløft. Kombineret med min erfaring som personlig træner, hvor jeg har fået en særlig forståelse for hvordan mennesker fungerer, rammer jeg balancen mellem det teoretiske fra universitetet og det praktiske fra mit arbejde.

På den måde rammer jeg balancen mellem det teoretiske og praktiske, for hvis principperne ikke kan overføres til netop din dagligdag, har jeg ikke gjort mit arbejde godt nok.

Jeg formidler min viden på en forståelig og underholdende måde til mine klienter, men jeg har ligeledes en YouTube-kanal, hvor jeg deler indsigter om træning og en sund livsstil. 

Derudover har jeg også to podcasts, Der Køres og Det Kommer An På, en TikTok-profil og en Instagram-profil, hvor jeg hver dag deler ud af træningstips, min hverdag og besvarer spørgsmål fra mine følgere. Du kan finde alle mine kanaler lige her.

Få det meste ud af din træning

1 RM beregner

Beregn din 1 RM ved brug af min overdådige beregner

Kalorieberegner

Udregn dit hvilestofskifte og ligevægtsindtag

MNP Training Club

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Hvor vil du gerne modtage dit brystprogram?